Меню
Количка

Информация за доставка

ИНФОРМАЦИЯ ЗА ДОСТАВКА

Начини на доставка

Пратките се изпращат чрез куриерска фирма Speedy http://www.speedy.bg/

Цена на доставка

Стандартна цена на доставка (извън периода на промоция):

Поръчки под 200лв. - цена се изчислява на база тарифите на куриерската фирма

Поръчки над 200лв. - БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

 

Правото на отказ не се прилага за предлаганите от нас стоки, тъй като предлаганите от нас изделия се изработват, а някои от тях се и персонализират съобразно изискванията на потребителя или по негова индивидуална поръчка.

Всяка поръчка се изпраща с право на преглед преди потребителя да заплати нейната стойност, затова при получаване на пратката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката. 

 

В случай че Ви е доставен дефектен или погрешен продукт, до 24ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов или да възстановим заплатените от Вас стойност.Транспортните и други разходи по получаване и връщане на стоката са за сметка на twinstoys.bg . 

Върнатите продукти не трябва да носят следи от употреба, да бъдат в оригинална опаковка и с оригинален етикет, сертификат за качество и фактура.

 Време за доставка

Обичайните сроковете за доставка на поръчани чрез онлайн магазина стоки са следните:

Тъй като всяка една от поръчките се изработва по индивидуална поръчка, вревмето за изработка отнема между 2-5 работни дни

Сред изработка стоките се изпращат с куриерски фирма Спиди АД.Доставката на поръчана стока не се извършва в неделя и в официални празници.

Консултантите в електронния магазин използват за извършване на доставки услугите на куриерска фирма "Спиди", като обичайните часове за доставка са в интервала от 9:00 до 17:30 часа.

Доставката се извършва до точно посочен от Потребителя адрес (независимо дали е жилищен, или е служебен) или до офис на куриерска фирма „Спиди“ в съответния град.

Ако Потребителят не осигури достъп и условия за предаване на стоката на посочения адрес в посочения срок или не отиде до посочения офис на куриерска фирма "Спиди", така че да получи в срок стоката, ако е избрал тази опция, Продавачът се освобождава от задължението да изпълни заявената доставка.

В повечето случаи куриера ще информира получателя, но ние не можем да гарантираме това - куриерът няма такова задължение.