Меню
Количка

За бебето

Дрънкалка Сърце
Ново
Нежна, ръчно изработена дрънкалка Сърце готово за много игра. Може да бъде изработено в цвят по желание на клиента.Сърцето е изработено изцяло от хипоалергенни материали.Състав :Прежда : 55% Памук, 45% АкрилПълнеж : Силиконизирани полиестерни влакнаПодръжка : Ръчно пране до 30 градуса, да съхне на х..
8.00 лв
Персонализиран клипс за биберон Зайче
Най-
продаван
Персонализиран клипс за биберон с дървена щипка във формата на зайче. Изработен от плетени, дървени и силиконови елементи без латекс, без фталат, и други вредни материали.Клипса е персонализиран с лазарно надписани дървени кубчета, устойчиви на миене и почистване с препарати...
34.00 лв
Персонализиран клипс за биберон Мече
Най-
продаван
Персонализиран клипс за биберон с дървена щипка във формата на мече. Изработен от плетени, дървени и силиконови елементи без латекс, без фталат, и други вредни материали.Клипса е персонализиран с лазарно надписани дървени кубчета, устойчиви на миене и почистване с препарати...
34.00 лв
Персонализиран клипс за биберон Слонче Персонализиран клипс за биберон Слонче
Най-
продаван
Персонализиран клипс за биберон с дървена щипка с лазарно гравирано слонче. Изработен от плетени, дървени и силиконови елементи без латекс, без фталат, и други вредни материали.Клипса е персонализиран с лазарно надписани дървени кубчета, устойчиви на миене и почистване с препарати...
34.00 лв
Мече сиво Мони mini Мече сиво Мони mini
Най-
продаван
Нежно, ръчно изработено Мече с панталонки.Мечето е изработено изцяло от хипоалергенни материали и безопасни очички и носле на щифт.Възможност за персонализация с красива бродерия, която се заплаща 4 лв. допълнително от посочената цена.Размера на мечето е 27 смСъстав :Прежда : 100% МикрополиестерПълн..
59.00 лв
Дрънкалка Слонче Дрънкалка Слонче
Най-
продаван
Нежна, ръчно изработена дрънкалка Слонче готово за много игра.Слончето е изработено изцяло от хипоалергенни материали и безопасни очички на щифт.Състав :Прежда : 55% Памук, 45% АкрилПълнеж : Силиконизирани полиестерни влакнаОчи : 100% пластмаса Ринг : 100% дървоПодръжка : Ръчно пране до 30 град..
43.00 лв
Държач за завеси Зайче Държач за завеси Зайче
Най-
продаван
Ръчно изработен Държач за завеса във формата на Зайче. Това сладко зайче е перфектната украса за всяка детска стая.Възможно е да се изработи в цвят по ваш избор и желание Зайчето е изработено изцяло от хипоалергенни материали и безопасни очички на щифт.Размера на зайчето е 26 см. Състав :П..
67.00 лв
Персонализиран клипс за биберон Персонализиран клипс за биберон
Най-
продаван
Персонализиран клипс за биберон изработен от плетени, дървени и силиконови елементи без латекс, без фталат, и други вредни материали.Клипса е персонализиран с лазарно надписани дървени кубчета, устойчиви на миене и почистване с препарати...
34.00 лв
Зайче Вая в телесен цвят с пачка Зайче Вая в телесен цвят с пачка
Най-
продаван
Нежно, ръчно изработено Зайче с нежна, красива пачка готово за много гушкане и игра. Възможно е изработката на рокличката в различни цветове.Зайчето е изработено изцяло от хипоалергенни материали и безопасни очички и носле на щифт.Възможна е персонализация с красива бродерия, която се заплаща 4 лв. ..
59.00 лв
Мече Соня mini Мече Соня mini
Най-
продаван
Нежно, ръчно изработено Мече с нежна и елегантна рокличка, готово за гушкане, игри и бели.Мечето е изработено изцяло от хипоалергенни материали и безопасни очички и носле на щифт.Възможност за персонализация с красива бродерия, която се заплаща 4 лв. допълнително от посочената цена.Размера на мечето..
59.00 лв
Мече Мони mini Мече Мони mini
Най-
продаван
Нежно, ръчно изработено Мече с панталонки.Мечето е изработено изцяло от хипоалергенни материали и безопасни очички и носле на щифт.Възможност за персонализация с красива бродерия, която се заплаща 4 лв. допълнително от посочената цена.Размера на мечето е 23 смСъстав :Прежда : 100% МикрополиестерПълн..
59.00 лв
Зайче Вая в телесен цвят с рокличка Зайче Вая в телесен цвят с рокличка
Най-
продаван
Нежно, ръчно изработено Зайче с нежна, красива рокличка готово за много гушкане и игра. Възможно е изработката на рокличката в различни цветове.Зайчето е изработено изцяло от хипоалергенни материали и безопасни очички и носле на щифт.Възможна е персонализация с красива бродерия, която се заплаща 4 л..
73.00 лв
Показва 1 до 12 от 38 (4 страници)